Ficatei cu usturoi

Ficatei cu usturoi

Ingrediente:

o caserola de ficatei de pasare (cam 700gr), 10 catei de usturoi, jumatate legatura patrunjel,ulei, apa

Mod de preparare:

Ficateii se pun pe foc in aprox. 4 linguri ulei. Dupa cam 2 min se adauga apa cat sa-i cuprinda,putina sare sau Delikat + 5 catei de usturoi dati prin razatoare sau pisati. Se lasa sa fiarba putin ca sa se patrunda ficateii. La sfarsit se adauga restul de usturoi ras. Se orneaza cu patrunjelul tocat.

Adauga comentariu la reteta - Ficatei cu usturoi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de pere
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Prajitura cu visine si ciocolata
Bruschette cu legume si tofu
Savarine
Cozonac Grania
Pasta de leustean
Pesto rosso
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Salata de vara cu mozzarella
Placinta  cu pui, spanac si branza
Prajitura  cu mac
Painici cu busuioc
Supa-crema de broccoli
Painea tigru