Ficatei cu usturoi

Ficatei cu usturoi

Ingrediente:

o caserola de ficatei de pasare (cam 700gr), 10 catei de usturoi, jumatate legatura patrunjel,ulei, apa

Mod de preparare:

Ficateii se pun pe foc in aprox. 4 linguri ulei. Dupa cam 2 min se adauga apa cat sa-i cuprinda,putina sare sau Delikat + 5 catei de usturoi dati prin razatoare sau pisati. Se lasa sa fiarba putin ca sa se patrunda ficateii. La sfarsit se adauga restul de usturoi ras. Se orneaza cu patrunjelul tocat.

Adauga comentariu la reteta - Ficatei cu usturoi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftele din legume
Supa de gulii
Salata de tortellini
Supa cu turnatei
Sirop de citrice
Rulada de omleta
Brezel (covrigi nemtesti)
Spirale cu Nutella
Parmigiana di zucchine
Paste cu spanac si gorgonzola
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Confit de canard
Tiramisu de capsuni si cocos
Painici cu busuioc
Caracatita in ulei