Mancarica de pui cu tarhon si rosii

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Mancarica de pui cu tarhon si rosii

Mancarica de pui cu tarhon si rosii

Ingrediente:

1 pui, 6-7 rosii, 2-3 cepe, 1 lingurita de faina, boabe de piper, 1 lingurita de tarhon, 1 foaie de dafin, 1-2 legaturi de patrunjel, sare si ulei

Mod de preparare:

Se portioneaza puiul si se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a dat intr-un clocot, se scot bucatile de pui (zeama nu se arunca) si se prajesc in uleiul incins. Dupa ce s-au rumenit, se scot intr-un castron si se caleste ceapa tocata in acelasi ulei. Cand s-a aurit, se pun si rosiile oparite, decojite si taiate marunt. Se adauga o cana din zeama in care a fiert puiul, o lingurita de faina, tarhonul, foaia de dafin, boabele de piper, amestecand mereu pana se leaga. Se introduc bucatile de carne in sosul format, se mai toarna si 2 cani din zeama de pui si se mai lasa sa dea in cateva clocote. Cand e gata, se presara patrunjelul taiat fin.Se serveste cu garnitura de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Mancarica de pui cu tarhon si rosii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pulpe de rata cu bere si stafide
Tort cu mere si nuci
Tarta cu vinete
Maultaschen cu sos de rosii
Piept de pui, la cuptor
Tarta rustica cu piersici
Caltabosi
Piept de rata cu ciuperci
Crema Toffee
Salata de mango
Ardei copti pane
Tocanita de naut la cuptor
Ciorba de salata
Agliata Verde
Pateuri rapide