Papricas ardelenesc de pui

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Papricas ardelenesc de pui

Papricas ardelenesc de pui

Ingrediente:

un pui, o legatura patrunjel, o ceapa, boia, piper, sare, 1/4 kg. smantana, o lingura faina

Mod de preparare:

Se pune ceapa la prajit, de preferinta in untura de porc (o lingura). Cand devine albicioasa, se adauga boia si 1/2 legatura din patrunjelul spalat si taiat. Se pune puiul, transat bucati si spalat, se lasa sa se inabuse sub capac aproximativ 20 min. Se toarna apa fierbinte peste carne, cat sa o acopere, se sareaza si pipereaza. Cand e fiarta carnea, se face un sos din faina cu apa, si se toarna peste carne, se dau doua-trei clocote. Inainte de a se lua de pe foc, se toarna smantana si restul de patrunjel, amestecandu-se usor.Se serveste cu mamaliguta calda si branza proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Papricas ardelenesc de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Legume umplute
Cotlete de vinete
Dovlecei crocanti la cuptor
Ciorba de praz cu zeama de varza
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Chiftelute
Salata de telina,citrice si rodie
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Manti
Ciuperci umplute cu legume
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Ardei umpluti,mai altfel
Piept de pui afumat
Aperitiv in foi de napolitana
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara