Rulou de pui cu ciuperci si cascaval

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Rulou de pui cu ciuperci si cascaval

Rulou de pui cu ciuperci si cascaval

Ingrediente:

piept pui, cascaval, ciuperci, condimente pui

Mod de preparare:

Se bate pieptul de pui ca pentru snitel, se umple cu ciuperci si cascaval, se condimenteaza, se da prin faina si prin besamel, dupa care se prajeste in tigaie cca.10 min.Se seveste cu garnitura de cartofi si cascaval ras deasupra. Se orneaza cu gogosari (la otet), felii de portocale si frunze de patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Rulou de pui cu ciuperci si cascaval


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura de ciocolata
Somon afumat pe scandura de cedru
Ghiveci de orez cu legume
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Confit de canard
Vanilla Club
Pogacsa
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Ardei umpluti
Pasta de avocado
Supa crema de ciuperci
Agliata Verde
Pesto rosso
Salata de tortellini
Turta dulce din piscoturi