Rulou de pui cu ciuperci si cascaval

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Rulou de pui cu ciuperci si cascaval

Rulou de pui cu ciuperci si cascaval

Ingrediente:

piept pui, cascaval, ciuperci, condimente pui

Mod de preparare:

Se bate pieptul de pui ca pentru snitel, se umple cu ciuperci si cascaval, se condimenteaza, se da prin faina si prin besamel, dupa care se prajeste in tigaie cca.10 min.Se seveste cu garnitura de cartofi si cascaval ras deasupra. Se orneaza cu gogosari (la otet), felii de portocale si frunze de patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Rulou de pui cu ciuperci si cascaval


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de sfecla rosie cu pui
Bors de iarna cu afumatura
Caltabosi
Supa crema de rosii si morcovi
Bulete din ciupercute
Tortelete cu crema Toffee
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Chiftelute de urda in sos de rosii
Tort de portocale
Caramel Tiramisu
Varza rosie cu mar
Pasca cu branza dulce
Pogacele cu jumeri
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Fursecuri cu gem