Rulou de pui cu ciuperci si cascaval

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Rulou de pui cu ciuperci si cascaval

Rulou de pui cu ciuperci si cascaval

Ingrediente:

piept pui, cascaval, ciuperci, condimente pui

Mod de preparare:

Se bate pieptul de pui ca pentru snitel, se umple cu ciuperci si cascaval, se condimenteaza, se da prin faina si prin besamel, dupa care se prajeste in tigaie cca.10 min.Se seveste cu garnitura de cartofi si cascaval ras deasupra. Se orneaza cu gogosari (la otet), felii de portocale si frunze de patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Rulou de pui cu ciuperci si cascaval


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de mango
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Pasca cu ciocolata
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tartiflette
Tort din alune de copac
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Rulada de pui intreg
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Maultaschen cu sos de rosii
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Salata de telina,citrice si rodie
Mincarica de pipote
Muffins cu spanac
Butternut umplut