Sfaraiala Dobrogeana

Sfaraiala Dobrogeana

Ingrediente:

maruntaie de miel, carne de la coada si de la git, 3 linguri unt, 1 polonic de smantana, 2 cepe,sare dupa gust, mamaliga mai tare (500 gr. malai la 2 l apa)

Mod de preparare:

Se taie maruntaiele si carnea, se sareaza si se lasa o ora. Se pune malaiul la fiert. Se toaca ceapa. Untul se pune la incins in ceaun. Se pune ceapa si carnea la prajit si se rumenesc. Se adauga smantana, se lasa inca 10-15 min. Mamaliga se intinde pe un fund mare de lemn, scobind-o larg in mijloc, ca o farfurie. Se toarna sfaraiala in farfuria de mamaliga si se mananca cat e fierbinte.Optional se poate servi cu branza framantata putin sarata.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Sfaraiala Dobrogeana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Palet de dames
Supa-crema de broccoli
Paine rasucita cu crema de branza
Tarta cu crema de branza si zmeura
Pesto di rucola
Prajitura  cu mac
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Bors de iarna cu afumatura
Paine  pe vatra
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Salata de mango
Salata
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Supa de dovleac cu gorgonzola
Spaghetti cu zucchini si rosii