Sfaraiala Dobrogeana

Sfaraiala Dobrogeana

Ingrediente:

maruntaie de miel, carne de la coada si de la git, 3 linguri unt, 1 polonic de smantana, 2 cepe,sare dupa gust, mamaliga mai tare (500 gr. malai la 2 l apa)

Mod de preparare:

Se taie maruntaiele si carnea, se sareaza si se lasa o ora. Se pune malaiul la fiert. Se toaca ceapa. Untul se pune la incins in ceaun. Se pune ceapa si carnea la prajit si se rumenesc. Se adauga smantana, se lasa inca 10-15 min. Mamaliga se intinde pe un fund mare de lemn, scobind-o larg in mijloc, ca o farfurie. Se toarna sfaraiala in farfuria de mamaliga si se mananca cat e fierbinte.Optional se poate servi cu branza framantata putin sarata.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Sfaraiala Dobrogeana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de dovleac cu gorgonzola
Bulion de rosii
Ciorba de rosii II
Cornuri cu unt
Maultaschen cu sos de rosii
Creveti crocanti cu cocos
Somon afumat pe scandura de cedru
Cranberry Muffins
Tort de ciocolata
Tort din albusuri
Papanasi
Pachetele cu porumb si branza
Chec cu ficat
Supa de dovleac ( Butternut )
Vegeta de casa