Tocana nationala

Tocana nationala

Ingrediente:

600 gr. carne, 2 linguri grasime, 10-15 cepe, 1 varf de cutit faina, 3 cartofi, 2 linguri bulion sau 7-8 rosii, 2-3 ardei grasi, sare, 1 lingura vin

Mod de preparare:

Se poate prepara din carne de purcel, de porc, de vitel, de berbec. Carnea se taie in bucati si se inabuse incet cu ceapa taiata felii cat mai subtiri si cu sare, acoperita si la foc domol. Se lasa mai mult, pana ce se topeste bine ceapa. Se adauga faina, ardeii si bulionul, se mai lasa la inabusit si se stinge cu vinul, se adauga apa sau zeama de carne, bulion sau rosii. Se lasa pe foc si se adauga cartofii taiati bucati. Se mai fierbe si cu cartofii, pina ce sosul a scazut de tot.Se poate prepara si fara cartofi.Se serveste cu mamaliguta.

Adauga comentariu la reteta - Tocana nationala


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chutney de prune
Omleta cu orez la cuptor
Muschiulet de porc cu susan
Prajitura cu gutui si branza
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Prajitura Lia
Paste cu spanac si gorgonzola
Pateuri umplute cu sunca
Salata
Fursecuri simple
Tort din albusuri
Rulada de pui intreg
Salata de cartofi cu ton
Tarta de ciocolata
Rulada de omleta