Tocana nationala

Tocana nationala

Ingrediente:

600 gr. carne, 2 linguri grasime, 10-15 cepe, 1 varf de cutit faina, 3 cartofi, 2 linguri bulion sau 7-8 rosii, 2-3 ardei grasi, sare, 1 lingura vin

Mod de preparare:

Se poate prepara din carne de purcel, de porc, de vitel, de berbec. Carnea se taie in bucati si se inabuse incet cu ceapa taiata felii cat mai subtiri si cu sare, acoperita si la foc domol. Se lasa mai mult, pana ce se topeste bine ceapa. Se adauga faina, ardeii si bulionul, se mai lasa la inabusit si se stinge cu vinul, se adauga apa sau zeama de carne, bulion sau rosii. Se lasa pe foc si se adauga cartofii taiati bucati. Se mai fierbe si cu cartofii, pina ce sosul a scazut de tot.Se poate prepara si fara cartofi.Se serveste cu mamaliguta.

Adauga comentariu la reteta - Tocana nationala


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Manti
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Barcute de vinete
Ciorba de rosii II
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Salata de fasole cu ton
Omleta cu orez la cuptor
Vinete umplute
Salata de vara cu mozzarella
Ciocanele de pui cu varza
Marmelada de zmeura
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Chiftele din legume
Prajitura  cu mac
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina