Tocana nationala

Tocana nationala

Ingrediente:

600 gr. carne, 2 linguri grasime, 10-15 cepe, 1 varf de cutit faina, 3 cartofi, 2 linguri bulion sau 7-8 rosii, 2-3 ardei grasi, sare, 1 lingura vin

Mod de preparare:

Se poate prepara din carne de purcel, de porc, de vitel, de berbec. Carnea se taie in bucati si se inabuse incet cu ceapa taiata felii cat mai subtiri si cu sare, acoperita si la foc domol. Se lasa mai mult, pana ce se topeste bine ceapa. Se adauga faina, ardeii si bulionul, se mai lasa la inabusit si se stinge cu vinul, se adauga apa sau zeama de carne, bulion sau rosii. Se lasa pe foc si se adauga cartofii taiati bucati. Se mai fierbe si cu cartofii, pina ce sosul a scazut de tot.Se poate prepara si fara cartofi.Se serveste cu mamaliguta.

Adauga comentariu la reteta - Tocana nationala


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorbita de pui si fasolica verde
Paine rapida fara drojdie
Batoane de cereale
Gugelhupf cu marmelada
Turta dulce din piscoturi
Brownies cu miere si seminte
Painici cu busuioc
Muffins cu dovleac(Butternut)
Tocanita de naut la cuptor
Caramel Tiramisu
Supa de pui - rapida
Dulceata de portocale cu ciocolata
Supa de dovleac cu gorgonzola
Ciocanele de pui cu varza
Polos