Tochitura

Tochitura

Ingrediente:

un piept de pui, 300 g ficatei de pui, 300g pulpa de porc, o cutie ciuperci intregi, o ceapa potrivita, 4 catei de usturoi, 2 rosi sau o cutie mica de bulion, patrunjel, piper, sare dupa gust

Mod de preparare:

Se ia ceapa care se taie fidelute si se caleste, usturoiul se taie maruntel si se pune peste ceapa,se presara un pic de delikat, peste aceasta prajeala se pun rosiile taiate marunt sau cutia de bulion si se acopera cu un capac sa se inabuseasca. Carnea se spala si se taie cubulete de marime potrivita, peste ceapa inabusita se adauga carnea de porc. Dupa 5 minute se adauga si pieptul de pui ficatelul si ciupercutele intregi. Se lasa sa fiarba bine iar la sfarsit se adauga patrunjelul taiat foarte marunt.

Adauga comentariu la reteta - Tochitura


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pate Brisee
Ciorba de salata
Salata de Boeuf
Cozonac Grania
Ardei umpluti II
Painea tigru
Somon la cuptor cu sos alb
Parmigiana di melanzane
Aripi de curcan tandoori
Pesto di rucola
Chec cu ficat
Gugelhupf cu marmelada
Confit de canard
Pogacele cu jumeri
Rulada de vita cu sunca