Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Ingrediente:

o varza acra mijlocie, o ceapa, 750 g carne macra, 4 linguri untura, o ceasca de smantana, sare,piper, 1/2 ceasca de orez

Mod de preparare:

Se prajeste cu untura si putina ceapa carnea data prin masina si se inabusa turnand cate o lingura de apa. Se toaca potrivit de marunt varza si se inabusa putin. Se unge o cratita cu o lingura de untura, se pune un rand de varza, unul de carne, o lingura de smantana, se continua alternind varza, carnea si smantana. Ultimul rand trebuie sa fie de smantana. Se adauga intre randurile de varza si carne orezul fiert in apa cu sare si bine scurs.Se potriveste cu sare si piper. Se da la cuptor.

Adauga comentariu la reteta - Varza a la Cluj


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Portofele de cod cu fasole verde
Painici cu busuioc
Parjoale de vara
Tort de nuci
Pasta de avocado
Crema de zahar ars
Um Ali - budinca egipteana din paine
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Ardei umpluti cu legume
Tropical salad with coconut shrimps
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Omleta cu orez la cuptor
Pachetele cu porumb si branza
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor