Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Ingrediente:

o varza acra mijlocie, o ceapa, 750 g carne macra, 4 linguri untura, o ceasca de smantana, sare,piper, 1/2 ceasca de orez

Mod de preparare:

Se prajeste cu untura si putina ceapa carnea data prin masina si se inabusa turnand cate o lingura de apa. Se toaca potrivit de marunt varza si se inabusa putin. Se unge o cratita cu o lingura de untura, se pune un rand de varza, unul de carne, o lingura de smantana, se continua alternind varza, carnea si smantana. Ultimul rand trebuie sa fie de smantana. Se adauga intre randurile de varza si carne orezul fiert in apa cu sare si bine scurs.Se potriveste cu sare si piper. Se da la cuptor.

Adauga comentariu la reteta - Varza a la Cluj


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu zucchini si rosii
Antricot cu sos de piper verde
Rulouri din piept de pui
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Portofele de cod cu fasole verde
Polos
Cozonac cu mac si alune de padure
Chiftelute cu porumb
Ardei umpluti
Muschiulet de porc cu susan
Ciorba de praz cu zeama de varza
Gogosele din flori de dovleac
Aperitiv in foi de napolitana
Schichttorte  Baumkuchen
Paine cu iaurt