Fursecuri cu gem

Reteta culinara » Retete dulciuri » Fursecuri cu gem

Fursecuri cu gem

alt

Ingrediente:

225 gr de faina
1 lingura rasa de praf de copt
75 gr unt rece
75 gr zahar pudra
1 ou mare usor batut
5-6 linguri de lapte

Am pus faina cu praful de copt pe masa, am adaugat untul bucati si zaharul.Am framantat rapid, am adaugat oul si laptele, suficient cat sa iasa un aluat compact, dar nelipicios.

Nu trebuie sa stea la frigider, eu l-am pus 5 minute in congelator pana am pregatit tava si cuptorul.

Am format bilute, le-am turtit si-n mijloc am pus un pic de gem. Inainte de a introduce tava in cuptorul incins la 180 de grade, le-am uns cu lapte si le-am presarat cu zahar. Se coc pana se rumenesc usor.

Le puteti umple cu orice altceva, ciocolata, pasta de nuci, alune, stafide.

alt

Adauga comentariu la reteta - Fursecuri cu gem


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu gutui si branza
Tort cu mere si nuci
Ciorbita de pui si fasolica verde
Portofele de cod cu fasole verde
Bruschette cu legume si tofu
Varza rosie cu mar
Tarta de ciocolata
Marmelada de zmeura
Ciocanele de pui cu varza
Prajitura cu mere caramel
Cheesecake cu rosii si busuioc
Pogacsa
Friptura de vitel in ulei
Aluat cu branza
Confit de canard