Fursecuri cu gem

Reteta culinara » Retete dulciuri » Fursecuri cu gem

Fursecuri cu gem

alt

Ingrediente:

225 gr de faina
1 lingura rasa de praf de copt
75 gr unt rece
75 gr zahar pudra
1 ou mare usor batut
5-6 linguri de lapte

Am pus faina cu praful de copt pe masa, am adaugat untul bucati si zaharul.Am framantat rapid, am adaugat oul si laptele, suficient cat sa iasa un aluat compact, dar nelipicios.

Nu trebuie sa stea la frigider, eu l-am pus 5 minute in congelator pana am pregatit tava si cuptorul.

Am format bilute, le-am turtit si-n mijloc am pus un pic de gem. Inainte de a introduce tava in cuptorul incins la 180 de grade, le-am uns cu lapte si le-am presarat cu zahar. Se coc pana se rumenesc usor.

Le puteti umple cu orice altceva, ciocolata, pasta de nuci, alune, stafide.

alt

Adauga comentariu la reteta - Fursecuri cu gem


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Um Ali - budinca egipteana din paine
Covrigi
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Tarta cu crema de branza si zmeura
Ciorbita de pui si fasolica verde
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Tiramisu de capsuni si cocos
Paine cu orez
Ciorba de miel
Praz umplut cu ciuperci
Supa de pasare cu fructe goji
Chiftelute de carne
Compot de rubarba
Pateuri cu ciuperci
Mancarica de gulas