Fursecuri cu gem

Reteta culinara » Retete dulciuri » Fursecuri cu gem

Fursecuri cu gem

alt

Ingrediente:

225 gr de faina
1 lingura rasa de praf de copt
75 gr unt rece
75 gr zahar pudra
1 ou mare usor batut
5-6 linguri de lapte

Am pus faina cu praful de copt pe masa, am adaugat untul bucati si zaharul.Am framantat rapid, am adaugat oul si laptele, suficient cat sa iasa un aluat compact, dar nelipicios.

Nu trebuie sa stea la frigider, eu l-am pus 5 minute in congelator pana am pregatit tava si cuptorul.

Am format bilute, le-am turtit si-n mijloc am pus un pic de gem. Inainte de a introduce tava in cuptorul incins la 180 de grade, le-am uns cu lapte si le-am presarat cu zahar. Se coc pana se rumenesc usor.

Le puteti umple cu orice altceva, ciocolata, pasta de nuci, alune, stafide.

alt

Adauga comentariu la reteta - Fursecuri cu gem


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cranberry Muffins
Tort Krantz
Aripi de curcan tandoori
Placinta  cu pui, spanac si branza
Tort de portocale
Rulada de omleta
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Medalion de vinete
Salata de fasole cu ton
Spaghetti cu zucchini si rosii
Tort de ciocolata
Cartofi in crusta de mustar
Cornuri cu unt
Supa-crema de broccoli
Pateu din ficatei de pui