Fursecuri cu gem

Reteta culinara » Retete dulciuri » Fursecuri cu gem

Fursecuri cu gem

alt

Ingrediente:

225 gr de faina
1 lingura rasa de praf de copt
75 gr unt rece
75 gr zahar pudra
1 ou mare usor batut
5-6 linguri de lapte

Am pus faina cu praful de copt pe masa, am adaugat untul bucati si zaharul.Am framantat rapid, am adaugat oul si laptele, suficient cat sa iasa un aluat compact, dar nelipicios.

Nu trebuie sa stea la frigider, eu l-am pus 5 minute in congelator pana am pregatit tava si cuptorul.

Am format bilute, le-am turtit si-n mijloc am pus un pic de gem. Inainte de a introduce tava in cuptorul incins la 180 de grade, le-am uns cu lapte si le-am presarat cu zahar. Se coc pana se rumenesc usor.

Le puteti umple cu orice altceva, ciocolata, pasta de nuci, alune, stafide.

alt

Adauga comentariu la reteta - Fursecuri cu gem


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Biscuiti cu Nutella
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Fursecuri fine cu nuci
Pasta de leustean
Spaghetti cu zucchini si rosii
Roastbeef a la Jamie
Ciuperci umplute cu legume
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Cornuri cu unt
Spirale cu Nutella
Brownies cu miere si seminte
Supa crema de rosii si morcovi
Saltimbocca alla romana
Barcute de vinete
Cozonac cu mac si alune de padure