Fursecuri cu gem

Reteta culinara » Retete dulciuri » Fursecuri cu gem

Fursecuri cu gem

alt

Ingrediente:

225 gr de faina
1 lingura rasa de praf de copt
75 gr unt rece
75 gr zahar pudra
1 ou mare usor batut
5-6 linguri de lapte

Am pus faina cu praful de copt pe masa, am adaugat untul bucati si zaharul.Am framantat rapid, am adaugat oul si laptele, suficient cat sa iasa un aluat compact, dar nelipicios.

Nu trebuie sa stea la frigider, eu l-am pus 5 minute in congelator pana am pregatit tava si cuptorul.

Am format bilute, le-am turtit si-n mijloc am pus un pic de gem. Inainte de a introduce tava in cuptorul incins la 180 de grade, le-am uns cu lapte si le-am presarat cu zahar. Se coc pana se rumenesc usor.

Le puteti umple cu orice altceva, ciocolata, pasta de nuci, alune, stafide.

alt

Adauga comentariu la reteta - Fursecuri cu gem


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de gulii
Spaghetti cu zucchini si rosii
Parmigiana di zucchine
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Taameia
Vanilla Club
Kunefe (cataif)
Maultaschen cu sos de rosii
Supa de pasare cu fructe goji
Brezel (covrigi nemtesti)
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Tocanita de naut la cuptor
Feta cu rosii uscate,in ulei
Pasta de avocado