"Crompi" cu ou si cu smantana

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » "Crompi" cu ou si cu smantana

"Crompi" cu ou si cu smantana

Ingrediente:

1 kg de cartofi, cel putin trei oua, 100 g cascaval, smantana, ulei, condimente

Mod de preparare:

Se curata cartofii si se taie cuburi, nu foarte mici. Se pun la fiert. Se pun si ouale la fiert. Cand au terminat de fiert cartofii, se storc si se pun intr-un vas, pe foc. Se adauga ulei si se lasa 1 minut la prajit. Se adauga ouale taiate feliute cat de subtiri si cascavalul razuit. Se adauga smantana si condimentele, dupa gust (sare, piper, busuioc, chimen).Se servesc cu smantana, calzi sau reci.

Adauga comentariu la reteta - "Crompi" cu ou si cu smantana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bulete cu cascaval la cuptor
Gratin de broccoli si conopida
Pui cu legume de primavara
Chiftelute din orez
Crenvursti in aluat
Somon salbatic cu crusta de brinza
Aluat cu branza
Caramel Tiramisu
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Maultaschen cu sos de rosii
Paine cu iaurt
Prajitura cu mere si brinza
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Compot de rubarba
Spaghetti cu pesto si fasole verde