"Crompi" cu ou si cu smantana

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » "Crompi" cu ou si cu smantana

"Crompi" cu ou si cu smantana

Ingrediente:

1 kg de cartofi, cel putin trei oua, 100 g cascaval, smantana, ulei, condimente

Mod de preparare:

Se curata cartofii si se taie cuburi, nu foarte mici. Se pun la fiert. Se pun si ouale la fiert. Cand au terminat de fiert cartofii, se storc si se pun intr-un vas, pe foc. Se adauga ulei si se lasa 1 minut la prajit. Se adauga ouale taiate feliute cat de subtiri si cascavalul razuit. Se adauga smantana si condimentele, dupa gust (sare, piper, busuioc, chimen).Se servesc cu smantana, calzi sau reci.

Adauga comentariu la reteta - "Crompi" cu ou si cu smantana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Poularde au vin (à la Jurassiene)
Piept de pui simplissime
Rata la cuptor
Friptura de miel in slowcooker
Gratin de paste si peste, cu bezea
Gratin de broccoli si conopida
Faguri cu forma
Stifatho
Manti
Prajitura Lia
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Ciorbita de pui si fasolica verde
Chiftelute de calamari
Placinta cu branza sarata
Dulceata de portocale cu ciocolata