Cartofi cu sos de mirodenii

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » Cartofi cu sos de mirodenii

Cartofi cu sos de mirodenii

Ingrediente:

6-8 cartofi potriviti, 2 cepe, 1 usturoi, 1 lingura sos rosii (facultativ), sare, ulei, oregano,cimbru, busuioc

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete, si se pun la fiert cu sare. Intre timp, ceapa se marunteste si se pune la calit in ulei. Dupa ce se caleste, cartofii scursi de apa se adauga peste ceapa. Se lasa pana se prajesc cartofii. Sosul se face adaugand oregano, cimbru si usturoiul
pisat, amestecat cu apa. Se pune peste cartofi si se mai lasa 5-10 minute, pentru a se imbiba savoarea.Se poate servi cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi cu sos de mirodenii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Butternut umplut
Caramel Tiramisu
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Chec de carne
Tort Krantz
Pateuri umplute cu sunca
Pasta de avocado
Aripi de curcan tandoori
Muffins cu dovleac(Butternut)
Tortelete cu crema Toffee
Branza cu verdeturi
Schichttorte  Baumkuchen
Banana Daiquiri
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Salam de caracatita