Cartofi cu sos de mirodenii

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » Cartofi cu sos de mirodenii

Cartofi cu sos de mirodenii

Ingrediente:

6-8 cartofi potriviti, 2 cepe, 1 usturoi, 1 lingura sos rosii (facultativ), sare, ulei, oregano,cimbru, busuioc

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete, si se pun la fiert cu sare. Intre timp, ceapa se marunteste si se pune la calit in ulei. Dupa ce se caleste, cartofii scursi de apa se adauga peste ceapa. Se lasa pana se prajesc cartofii. Sosul se face adaugand oregano, cimbru si usturoiul
pisat, amestecat cu apa. Se pune peste cartofi si se mai lasa 5-10 minute, pentru a se imbiba savoarea.Se poate servi cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi cu sos de mirodenii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Quinoa cu legume
Rosii umplute cu ton
Bors de iarna cu afumatura
Rulada de ciuperci
Covrigi
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Chec aperitiv,stelute si braduti
Prajitura cu zmeura si pomelo
Prajitura de ciocolata
Supa de gulii
Stifatho
Fursecuri fine cu nuci
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Spinach and Feta Quesadilla
Prajitura cu visine si ciocolata