Cartofi cu sos de mirodenii

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » Cartofi cu sos de mirodenii

Cartofi cu sos de mirodenii

Ingrediente:

6-8 cartofi potriviti, 2 cepe, 1 usturoi, 1 lingura sos rosii (facultativ), sare, ulei, oregano,cimbru, busuioc

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete, si se pun la fiert cu sare. Intre timp, ceapa se marunteste si se pune la calit in ulei. Dupa ce se caleste, cartofii scursi de apa se adauga peste ceapa. Se lasa pana se prajesc cartofii. Sosul se face adaugand oregano, cimbru si usturoiul
pisat, amestecat cu apa. Se pune peste cartofi si se mai lasa 5-10 minute, pentru a se imbiba savoarea.Se poate servi cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi cu sos de mirodenii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Carne de miel in stil mongolez
Somon afumat pe scandura de cedru
Paine rapida fara drojdie
Savarine
Fursecuri fine cu nuci
Cotlete de vinete
Tarta sarata din frunze de conopida
Cornuri cu unt
Tiramisu de capsuni si cocos
Prosciutto di Parma e melone
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Chec negru
Baton de vanilie
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale