Cartofi cu sos de mirodenii

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » Cartofi cu sos de mirodenii

Cartofi cu sos de mirodenii

Ingrediente:

6-8 cartofi potriviti, 2 cepe, 1 usturoi, 1 lingura sos rosii (facultativ), sare, ulei, oregano,cimbru, busuioc

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete, si se pun la fiert cu sare. Intre timp, ceapa se marunteste si se pune la calit in ulei. Dupa ce se caleste, cartofii scursi de apa se adauga peste ceapa. Se lasa pana se prajesc cartofii. Sosul se face adaugand oregano, cimbru si usturoiul
pisat, amestecat cu apa. Se pune peste cartofi si se mai lasa 5-10 minute, pentru a se imbiba savoarea.Se poate servi cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi cu sos de mirodenii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura Latte Macchiato
Chiftelute cu porumb
Savarine
Brownies cu miere si seminte
Pui la cuptor
Aripi de curcan tandoori
Painici cu busuioc
Prajitura de ciocolata
Rulouri din piept de pui
Paine rasucita cu crema de branza
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Rata la cuptor
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Mincarica de pipote
Bruschette cu legume si tofu