Cartofi cu sos de mirodenii

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » Cartofi cu sos de mirodenii

Cartofi cu sos de mirodenii

Ingrediente:

6-8 cartofi potriviti, 2 cepe, 1 usturoi, 1 lingura sos rosii (facultativ), sare, ulei, oregano,cimbru, busuioc

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete, si se pun la fiert cu sare. Intre timp, ceapa se marunteste si se pune la calit in ulei. Dupa ce se caleste, cartofii scursi de apa se adauga peste ceapa. Se lasa pana se prajesc cartofii. Sosul se face adaugand oregano, cimbru si usturoiul
pisat, amestecat cu apa. Se pune peste cartofi si se mai lasa 5-10 minute, pentru a se imbiba savoarea.Se poate servi cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi cu sos de mirodenii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri cu ciuperci
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Maultaschen cu sos de rosii
Salata de telina,citrice si rodie
Paine cu orez
Ciocanele de pui cu varza
Tarta de ciocolata
Ciorbita de pui si fasolica verde
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Paine rasucita cu crema de branza
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Pulpe de rata cu bere si stafide
Paste cu ciuperci si rosii
Compot de rubarba
Ficatei cu ceapa, vin si marar