Cartofi cu sos de mirodenii

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » Cartofi cu sos de mirodenii

Cartofi cu sos de mirodenii

Ingrediente:

6-8 cartofi potriviti, 2 cepe, 1 usturoi, 1 lingura sos rosii (facultativ), sare, ulei, oregano,cimbru, busuioc

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete, si se pun la fiert cu sare. Intre timp, ceapa se marunteste si se pune la calit in ulei. Dupa ce se caleste, cartofii scursi de apa se adauga peste ceapa. Se lasa pana se prajesc cartofii. Sosul se face adaugand oregano, cimbru si usturoiul
pisat, amestecat cu apa. Se pune peste cartofi si se mai lasa 5-10 minute, pentru a se imbiba savoarea.Se poate servi cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi cu sos de mirodenii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Castraveti cu maioneza de avocado
Feta cu rosii uscate,in ulei
Cartofi in crusta de mustar
Paste de spanac cu calamari si rosii
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Paste cu ciuperci si rosii
Chec negru
Taameia
Rulada cu cascaval
Supa Imperiala
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Ardei umpluti,mai altfel
Baclavale traditionale
Cirnati cu fenel
Aripioare crocantoase (stil KFC)