Cartofi cu sos de mirodenii

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » Cartofi cu sos de mirodenii

Cartofi cu sos de mirodenii

Ingrediente:

6-8 cartofi potriviti, 2 cepe, 1 usturoi, 1 lingura sos rosii (facultativ), sare, ulei, oregano,cimbru, busuioc

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete, si se pun la fiert cu sare. Intre timp, ceapa se marunteste si se pune la calit in ulei. Dupa ce se caleste, cartofii scursi de apa se adauga peste ceapa. Se lasa pana se prajesc cartofii. Sosul se face adaugand oregano, cimbru si usturoiul
pisat, amestecat cu apa. Se pune peste cartofi si se mai lasa 5-10 minute, pentru a se imbiba savoarea.Se poate servi cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi cu sos de mirodenii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciocolata
Salsa cruda
Chiftelute din orez
Aripi de curcan tandoori
Salata de fasole cu ton
Spaghetti Carbonara
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Tarta cu rucola
Muschiulet de porc cu susan
Capunti alla puttanesca
Dulceata de grapefruit
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Oua tari cu sos
Supa de pasare cu fructe goji
Supa crema de ciuperci