Cartofi saracuti

Cartofi saracuti

Ingrediente:

8 cartofi, 6 cepe, 1 lingurita boia, 1 lingura pasta rosii, 3 linguri untura sau un pahar ulei, sare,piper

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, ceapa se toaca marunt. Cartofii, pe trei sferturi fierti, se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa se pune la calit in grasime cu boia, pasta rosii, sare si piper. Dupa ce s-a muiat ceapa, se adauga cartofii la prajit, sa prinda coaja.Cand cartfoii sint rumeniti, se servesc
simpli sau langa o friptura.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi saracuti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Feta cu rosii uscate,in ulei
Prajitura Latte Macchiato
Ardei umpluti
Tagliatelle cu ciuperci
Fettuccine cu ton si rosii
Paste cu ciuperci si rosii
Supa de chimen
Tortelete cu crema Toffee
Musaca
Aripi de curcan tandoori
Agliata Verde
Ciorba de miel
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Um Ali - budinca egipteana din paine
Vanilla Club