Cartofi saracuti

Cartofi saracuti

Ingrediente:

8 cartofi, 6 cepe, 1 lingurita boia, 1 lingura pasta rosii, 3 linguri untura sau un pahar ulei, sare,piper

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, ceapa se toaca marunt. Cartofii, pe trei sferturi fierti, se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa se pune la calit in grasime cu boia, pasta rosii, sare si piper. Dupa ce s-a muiat ceapa, se adauga cartofii la prajit, sa prinda coaja.Cand cartfoii sint rumeniti, se servesc
simpli sau langa o friptura.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi saracuti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu orez
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Chiftelute de carne
Chutney de prune
Pateuri
Vanilla Club
Inghetata prajita
Ardei umpluti II
Somon la cuptor cu sos alb
Ciocolata
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Islere
Drob de miel
Inghetata de nectarine si caise
Chiftelute cu porumb