Cartofi saracuti

Cartofi saracuti

Ingrediente:

8 cartofi, 6 cepe, 1 lingurita boia, 1 lingura pasta rosii, 3 linguri untura sau un pahar ulei, sare,piper

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, ceapa se toaca marunt. Cartofii, pe trei sferturi fierti, se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa se pune la calit in grasime cu boia, pasta rosii, sare si piper. Dupa ce s-a muiat ceapa, se adauga cartofii la prajit, sa prinda coaja.Cand cartfoii sint rumeniti, se servesc
simpli sau langa o friptura.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi saracuti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Papanasi
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Salata de mango
Supa-crema de broccoli
Tort de nuci
Carne de miel in stil mongolez
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Ciorba din pipote de curcan
Cranberry Muffins
Inghetata de cocos
Fursecuri simple
Confit de canard
Risotto cu broccoli si kaiser
Ciorba de rosii II
Musaca