Cartofi saracuti

Cartofi saracuti

Ingrediente:

8 cartofi, 6 cepe, 1 lingurita boia, 1 lingura pasta rosii, 3 linguri untura sau un pahar ulei, sare,piper

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, ceapa se toaca marunt. Cartofii, pe trei sferturi fierti, se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa se pune la calit in grasime cu boia, pasta rosii, sare si piper. Dupa ce s-a muiat ceapa, se adauga cartofii la prajit, sa prinda coaja.Cand cartfoii sint rumeniti, se servesc
simpli sau langa o friptura.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi saracuti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Baton de vanilie
Pogacele cu jumeri
Bruschette cu dovlecei
Piept de pui simplissime
Inghetata de nectarine si caise
Sesame Chicken
Somon la gratar
Tartiflette
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Compot de rubarba
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Tort din alune de copac
Rulouri din piept de pui
Supa de rosii
Somon salbatic in sos de vin cu marar