Cartofi saracuti

Cartofi saracuti

Ingrediente:

8 cartofi, 6 cepe, 1 lingurita boia, 1 lingura pasta rosii, 3 linguri untura sau un pahar ulei, sare,piper

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, ceapa se toaca marunt. Cartofii, pe trei sferturi fierti, se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa se pune la calit in grasime cu boia, pasta rosii, sare si piper. Dupa ce s-a muiat ceapa, se adauga cartofii la prajit, sa prinda coaja.Cand cartfoii sint rumeniti, se servesc
simpli sau langa o friptura.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi saracuti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crenvursti in aluat
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Somon la gratar
Marmelada de zmeura
Chiftelute cu porumb
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Pateu din ficatei de pui
Sirop de citrice
Saltimbocca alla romana
Supa de rosii
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Painici cu busuioc
Prajitura cu gutui si branza
Aluat cu branza
Bruschette cu legume si tofu