Cartofi saracuti

Cartofi saracuti

Ingrediente:

8 cartofi, 6 cepe, 1 lingurita boia, 1 lingura pasta rosii, 3 linguri untura sau un pahar ulei, sare,piper

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, ceapa se toaca marunt. Cartofii, pe trei sferturi fierti, se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa se pune la calit in grasime cu boia, pasta rosii, sare si piper. Dupa ce s-a muiat ceapa, se adauga cartofii la prajit, sa prinda coaja.Cand cartfoii sint rumeniti, se servesc
simpli sau langa o friptura.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi saracuti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de vita cu sunca
Supa de chimen
Prosciutto di Parma e melone
Creveti crocanti cu cocos
Palet de dames
Feta cu rosii uscate,in ulei
Prajitura Lia
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Dulceata de rubarba
Supa cu turnatei
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Marmelada de zmeura
Tort de ciuperci
Islere
Cirnati cu fenel