Cartofi saracuti

Cartofi saracuti

Ingrediente:

8 cartofi, 6 cepe, 1 lingurita boia, 1 lingura pasta rosii, 3 linguri untura sau un pahar ulei, sare,piper

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, ceapa se toaca marunt. Cartofii, pe trei sferturi fierti, se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa se pune la calit in grasime cu boia, pasta rosii, sare si piper. Dupa ce s-a muiat ceapa, se adauga cartofii la prajit, sa prinda coaja.Cand cartfoii sint rumeniti, se servesc
simpli sau langa o friptura.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi saracuti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu pesto si fasole verde
Paine cu seminte
Savarine
Cozonaci cu nuca si mac
Musaca
Cozonac
Prajitura Lia
Vegeta de casa
Turta dulce din piscoturi
Ardei umpluti,mai altfel
Tarte Flambée
Kisir -  salata de griu
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Creveti crocanti cu cocos
Salata de vara cu mozzarella