Cartofi saracuti

Cartofi saracuti

Ingrediente:

8 cartofi, 6 cepe, 1 lingurita boia, 1 lingura pasta rosii, 3 linguri untura sau un pahar ulei, sare,piper

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, ceapa se toaca marunt. Cartofii, pe trei sferturi fierti, se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa se pune la calit in grasime cu boia, pasta rosii, sare si piper. Dupa ce s-a muiat ceapa, se adauga cartofii la prajit, sa prinda coaja.Cand cartfoii sint rumeniti, se servesc
simpli sau langa o friptura.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi saracuti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muffins cu dovleac(Butternut)
Chicken Bryan
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Piept de pui afumat
Quinoa cu legume
Spaghetti cu zucchini si rosii
Antricot cu sos de piper verde
Tarta cu rucola
Oua umplute
Tarte Flambée
Baton de vanilie
Gogosele din flori de dovleac
Ciorba de praz cu zeama de varza
Kunefe (cataif)
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca