Chiftelute de praz cu smantana

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » Chiftelute de praz cu smantana

Chiftelute de praz cu smantana

Ingrediente:

1 kg. praz nu prea gros, 2 l apa, 2 linguri faina, 2 linguri branza burduf rasa, 1 lingura unt (margarina), 3 oua, ulei pentru prajit, 1 ceasca smantana, sare

Mod de preparare:

Se curata prazul, se taie bastonase, se fierbe in apa cu sare cateva clocote. Se scurge bine si se trece prin masina de tocat carne. Se adauga ouale puse pe rand, branza, untul, sarea, faina. Compozitia va fi ca o ciulama groasa. Se incinge ulei intr-o tigaie adanca si se ia cu lingura din
compozitie si i se da drumul in baia de ulei. Se rumenesc chiftelute pe o parte si pe cealalta. Se aseaza intr-o forma pentru gratin (ex. de sticla de Jena). Se toarna deasupra smantana amestecata cu o lingurita de faina si se presara branza rasa. Se dau jumate de ora la cuptor.Se serveste in forma cu smantana deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute de praz cu smantana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu rucola
Cozonaci cu nuca si mac
Pasca cu branza dulce
Medalion de vinete
Supa de dovleac ( Butternut )
Piept de pui afumat
Tort de ciocolata
Salata Manager
Tagliatelle cu ciuperci
Pesto di rucola
Bruschette cu legume si tofu
Chec de carne
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Pogacsa
Chocolate Gugelhupf