Chiftelute de praz cu smantana

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » Chiftelute de praz cu smantana

Chiftelute de praz cu smantana

Ingrediente:

1 kg. praz nu prea gros, 2 l apa, 2 linguri faina, 2 linguri branza burduf rasa, 1 lingura unt (margarina), 3 oua, ulei pentru prajit, 1 ceasca smantana, sare

Mod de preparare:

Se curata prazul, se taie bastonase, se fierbe in apa cu sare cateva clocote. Se scurge bine si se trece prin masina de tocat carne. Se adauga ouale puse pe rand, branza, untul, sarea, faina. Compozitia va fi ca o ciulama groasa. Se incinge ulei intr-o tigaie adanca si se ia cu lingura din
compozitie si i se da drumul in baia de ulei. Se rumenesc chiftelute pe o parte si pe cealalta. Se aseaza intr-o forma pentru gratin (ex. de sticla de Jena). Se toarna deasupra smantana amestecata cu o lingurita de faina si se presara branza rasa. Se dau jumate de ora la cuptor.Se serveste in forma cu smantana deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute de praz cu smantana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Islere
Salata Manager
Supa de pui - rapida
Salam de caracatita
Spaghetti cu zucchini si rosii
Pateuri rapide
Chicken Bryan
Cocktail-Totally Green
Bulete din ciupercute
Ciorba de miel
Branza cu verdeturi
Rulada de somon afumat
Paine rapida fara drojdie
Galuste de dovlecei cu sos de sofran