Cioaca

Cioaca

Tags:

Ingrediente:

2-3 cepe (mai mari), 100-150 ml ulei, 2-3 cartofi nu prea mari, 0.5 kg rosii, 1 kg muraturi (gogonele verzi), delikat (sau dupa gust), 300 gr gogosari copti taiati fideluta

Mod de preparare:

Se taie ceapa marunt sau pestisori, se caleste cu ulei si putina apa (daca te doare stomacul se fierbe ceapa taiata in 2-3 clocote apoi se arunca apa), apoi se adauga gogosarii copti taiati fideluta, iar dupa 10 minute se adauga muraturile. Atentie: muraturile se oparesc in apa clocotita cateva minute apoi se cojesc de pielita, se taie cuburi si se adauga in cratita, peste ceapa si gogosari. Mai tarziu se pun si cartofii taiati in 4, delikatul si rosiile cojite de pielita taiate in 4 puse deasupra si se lasa la foc moale. Se amesteca din cand in cand cu lingura de lemn, de jos in sus. Daca se vrea cu carne atunci se fierbe carnea separat si cu zeama de la carne se face cioaca. Carnea se aseaza in cratita in diferite forme. La sfarsit se adauga marar, patrunjel, etc.

Adauga comentariu la reteta - Cioaca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu zucchini si rosii
Taameia
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Aripioare prajite in crusta
Chiftelute
Feta cu rosii uscate,in ulei
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Salam de caracatita
Placinta cu branza sarata
Bruschette cu legume si tofu
Frigarui de pui
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Paine cu iaurt
Paine pictata
Somon la cuptor cu sos alb