Cioaca

Cioaca

Tags:

Ingrediente:

2-3 cepe (mai mari), 100-150 ml ulei, 2-3 cartofi nu prea mari, 0.5 kg rosii, 1 kg muraturi (gogonele verzi), delikat (sau dupa gust), 300 gr gogosari copti taiati fideluta

Mod de preparare:

Se taie ceapa marunt sau pestisori, se caleste cu ulei si putina apa (daca te doare stomacul se fierbe ceapa taiata in 2-3 clocote apoi se arunca apa), apoi se adauga gogosarii copti taiati fideluta, iar dupa 10 minute se adauga muraturile. Atentie: muraturile se oparesc in apa clocotita cateva minute apoi se cojesc de pielita, se taie cuburi si se adauga in cratita, peste ceapa si gogosari. Mai tarziu se pun si cartofii taiati in 4, delikatul si rosiile cojite de pielita taiate in 4 puse deasupra si se lasa la foc moale. Se amesteca din cand in cand cu lingura de lemn, de jos in sus. Daca se vrea cu carne atunci se fierbe carnea separat si cu zeama de la carne se face cioaca. Carnea se aseaza in cratita in diferite forme. La sfarsit se adauga marar, patrunjel, etc.

Adauga comentariu la reteta - Cioaca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caracatita in ulei
Saratele
Varza rosie cu mar
Oua tari cu sos
Cartofi in crusta de mustar
Chec de carne
Spaghetti Carbonara
Ciuperci umplute cu legume
Tartiflette
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Salata de telina si morcovi rasi
Um Ali - budinca egipteana din paine
Fettuccine cu ton si rosii
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Ciorba din pipote de curcan