Drob de pui cu ciuperci

Drob de pui cu ciuperci

Ingrediente:

300 gr ficatei de pui, 1 cutie / 1 borcan de ciuperci, 2 legaturi de ceapa verde, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 50 gr unt, sare, piper, 6 oua

Mod de preparare:

Untul se topeste intr-o tigaie si se adauga ficatul taiat marunt. Se prajeste 5 minute si se adauga verdeata maruntita si ciupercile taiate felii. Se lasa sa se raceasca. Intr-un castronel, se bat ouale cu sare si piper. Se amesteca ouale batute cu verdeata si ciupercile si ficatul si se pun in tava care merge la cuptor (daca este teflon, nu e nevoie sa fie unsa, daca e normala, trebuie unsa cu putin unt).

Adauga comentariu la reteta - Drob de pui cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de fasole cu ton
Melcisori de pizza
Roastbeef a la Jamie
Ciocanele de pui cu varza
Antricot cu sos de piper verde
Salata de telina,citrice si rodie
Salata
Crutoane aromate
Chocolate Gugelhupf
Supa cu turnatei
Bruschette cu legume si tofu
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Piept de pui, la cuptor
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Cozonac Grania