Drob de pui cu ciuperci

Drob de pui cu ciuperci

Ingrediente:

300 gr ficatei de pui, 1 cutie / 1 borcan de ciuperci, 2 legaturi de ceapa verde, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 50 gr unt, sare, piper, 6 oua

Mod de preparare:

Untul se topeste intr-o tigaie si se adauga ficatul taiat marunt. Se prajeste 5 minute si se adauga verdeata maruntita si ciupercile taiate felii. Se lasa sa se raceasca. Intr-un castronel, se bat ouale cu sare si piper. Se amesteca ouale batute cu verdeata si ciupercile si ficatul si se pun in tava care merge la cuptor (daca este teflon, nu e nevoie sa fie unsa, daca e normala, trebuie unsa cu putin unt).

Adauga comentariu la reteta - Drob de pui cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura de ciocolata
Saratele
Bulete din ciupercute
Ghiveci de orez cu legume
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Rulada de pui intreg
Crema de zahar ars
Cirnati cu fenel
Tarta cu vinete
Cozonac Grania
Bruschette cu dovlecei
Supa cu turnatei
Tort din albusuri
Aluat cu branza
Dulceata de pere