Iahnie de fasole cu afumatura

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » Iahnie de fasole cu afumatura

Iahnie de fasole cu afumatura

Ingrediente:

300 gr fasole, 2-3 linguri ulei, 1 ceapa, afumatura (cirnacior, kaiser, ciolan sau costita afumata, la alegere), delikat, 3 linguri bulion

Mod de preparare:

Se pune la fiert fasolea, inmuiata din ajun (daca nu e inmuiata din timp fierbe mai greu). Dupa aprox. 30 de minute, se adauga afumatura (daca e ciolan afumat, se pune la fiert inca de la inceput). Se taie ceapa solzisori, se caleste in ulei si cand fasolea e aproape fiarta, se adauga ceapa, cu uleiul si cu bulionul. Dupa gust, delikat. Se fierbe pana ce fasolea e bine fiarta, dar atentie: cand se amesteca in oala, sa nu se sfarame boabele.Se serveste presarata cu marar si patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Iahnie de fasole cu afumatura


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salsa cruda
Paste cu ciuperci si rosii
Supa de chimen
Vegeta de casa
Tarta cu vinete
Crenvursti in aluat
Supa cu turnatei
Stifatho
Supa gulas
Pateuri cu ciuperci
Chiftelute de urda in sos de rosii
Muffins cu dovleac(Butternut)
Tarta cu mere
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Tort de ciocolata