Piperchi

Piperchi

Ingrediente:

3 buc. ardei capia rosii, 3 buc. ardei grasi, 3 gogosari, 2 cepe rosii, 6 catei usturoi, 6 rosii, 6 oua, 100 ml ulei, 10 gr. sare, piper, curry, foi dafin, un ardei iute (sa fie iute tare!), 100 gr. branza telemea de oaie, un pahar de iaurt (de prefetinta chisleag), o legatura patrunjel si una
de telina

Mod de preparare:

Se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt in 75 ml ulei condimentat cu curry intr-o tigaie wok (sau un vas de tuci cu capac). Cand incep sa se rumenasca se adauga ardeii taiati felii subtiri, piperul, rosiile decojite si taiate cubulete si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute, amestecandu-se din cand in cand. In acest timp se pregateste separat o omleta din 6 oua, 50 gr. de branza si un pahar de iaurt (chisleag). Se amesteca in permanenta in omleta sa nu prinda crusta si se stinge focul imediat ce incepe sa se prinda. Dupa expirarea celor 35 de minute se amesteca compozitia din tigaia wok cu omleta, se sareaza dupa gust si se adauga patrunjelul si telina verde. Se amesteca si se stinge focul lasandu-se tigaia wok cu capacul pe ea inca 10 minte.Se serveste cu branza rasa deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Piperchi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu seminte
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Pesto di rucola
Prajitura Latte Macchiato
Cartofi cu conopida si branza
Palet de dames
Tarta cu crema de branza si zmeura
Ciocanele de pui cu varza
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Supa de pui - rapida
Salata de telina,citrice si rodie
Caramel Tiramisu
Paine  pe vatra
Crema Toffee
Salata de vara cu mozzarella