Rata pe varza

Rata pe varza

Ingrediente:

Pieptul si pulpele de la o rata, 1 varza potrivit de mare, 2 ardei, 2 morcovi, 2 linguri sos de rosii(bulion), verdeata (patrunjel, marar), 200 ml smantana, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie varza, morcovii, ardeii (pot fi date si pe robot), se aseaza intr-o oala. Deasupra se aseaza pieptul si pulpele de rata. Se adauga sare dupa gust. Se lasa sa fiarba (circa 1 h), la foc potrivit. Spre sfarsitul prepararii se adauga bulionul, verdeturi (patrunjel, marar), piperul. Se mai fierbe putin, iar la final se adauga smantana si se mai da un clocot.

Adauga comentariu la reteta - Rata pe varza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gugelhupf cu marmelada
Mincarica de pipote
Paste cu spanac si gorgonzola
Friptura de porc cu sorici
Cocktail-Totally Green
Muffins cu spanac
Crutoane aromate
Brownies cu miere si seminte
Saratele
Antricot cu sos de piper verde
Tarta cu crema de branza si zmeura
Saltimbocca alla romana
Somon salbatic cu crusta de brinza
Salata
Batoane de cereale