Rata pe varza

Rata pe varza

Ingrediente:

Pieptul si pulpele de la o rata, 1 varza potrivit de mare, 2 ardei, 2 morcovi, 2 linguri sos de rosii(bulion), verdeata (patrunjel, marar), 200 ml smantana, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie varza, morcovii, ardeii (pot fi date si pe robot), se aseaza intr-o oala. Deasupra se aseaza pieptul si pulpele de rata. Se adauga sare dupa gust. Se lasa sa fiarba (circa 1 h), la foc potrivit. Spre sfarsitul prepararii se adauga bulionul, verdeturi (patrunjel, marar), piperul. Se mai fierbe putin, iar la final se adauga smantana si se mai da un clocot.

Adauga comentariu la reteta - Rata pe varza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de cartofi cu ton
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Palet de dames
Tort din alune de copac
Melitzanosalata Agioritiki
Baton de vanilie
Gogosele din flori de dovleac
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Friptura de curcan cu mere
Crema Toffee
Pogacele cu jumari
Chocolate Gugelhupf
Ciuperci umplute cu legume
Quinoa cu legume
Polos