Rata pe varza

Rata pe varza

Ingrediente:

Pieptul si pulpele de la o rata, 1 varza potrivit de mare, 2 ardei, 2 morcovi, 2 linguri sos de rosii(bulion), verdeata (patrunjel, marar), 200 ml smantana, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie varza, morcovii, ardeii (pot fi date si pe robot), se aseaza intr-o oala. Deasupra se aseaza pieptul si pulpele de rata. Se adauga sare dupa gust. Se lasa sa fiarba (circa 1 h), la foc potrivit. Spre sfarsitul prepararii se adauga bulionul, verdeturi (patrunjel, marar), piperul. Se mai fierbe putin, iar la final se adauga smantana si se mai da un clocot.

Adauga comentariu la reteta - Rata pe varza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Feta cu rosii uscate,in ulei
Salata de tortellini
Supa cu turnatei
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Ardei umpluti cu legume
Chec de carne
Chiftelute de urda in sos de rosii
Prajitura cu visine si ciocolata
Painici cu busuioc
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Bruschette cu dovlecei
Prosciutto di Parma e melone
Fursecuri simple
Pogacele cu jumari
Ardei umpluti,mai altfel