Rata pe varza

Rata pe varza

Ingrediente:

Pieptul si pulpele de la o rata, 1 varza potrivit de mare, 2 ardei, 2 morcovi, 2 linguri sos de rosii(bulion), verdeata (patrunjel, marar), 200 ml smantana, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie varza, morcovii, ardeii (pot fi date si pe robot), se aseaza intr-o oala. Deasupra se aseaza pieptul si pulpele de rata. Se adauga sare dupa gust. Se lasa sa fiarba (circa 1 h), la foc potrivit. Spre sfarsitul prepararii se adauga bulionul, verdeturi (patrunjel, marar), piperul. Se mai fierbe putin, iar la final se adauga smantana si se mai da un clocot.

Adauga comentariu la reteta - Rata pe varza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Musaca
Polos
Paine pictata
Tiramisu
Drob de pui
Vanilla Club
Tort Krantz
Rulada de somon afumat
Tort cu mere si nuci
Tort de portocale
Chec negru
Crap la cuptor (pe gratar)
Cotlete de vinete
Antricot cu sos de piper verde
Paste cu ciuperci si rosii