Rata pe varza

Rata pe varza

Ingrediente:

Pieptul si pulpele de la o rata, 1 varza potrivit de mare, 2 ardei, 2 morcovi, 2 linguri sos de rosii(bulion), verdeata (patrunjel, marar), 200 ml smantana, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie varza, morcovii, ardeii (pot fi date si pe robot), se aseaza intr-o oala. Deasupra se aseaza pieptul si pulpele de rata. Se adauga sare dupa gust. Se lasa sa fiarba (circa 1 h), la foc potrivit. Spre sfarsitul prepararii se adauga bulionul, verdeturi (patrunjel, marar), piperul. Se mai fierbe putin, iar la final se adauga smantana si se mai da un clocot.

Adauga comentariu la reteta - Rata pe varza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Parmigiana di zucchine
Agliata Verde
Friptura de vitel in ulei
Tiramisu de capsuni si cocos
Rosii umplute cu ton
Bors de iarna cu afumatura
Inghetata de nectarine si caise
Feta cu rosii uscate,in ulei
Paine  pe vatra
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Supa de dovleac ( Butternut )
Tarta cu rucola
Spaghetti cu zucchini si rosii
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta