Tarta cu ciuperci

Tarta cu ciuperci

Ingrediente:

2 gogosari, 1 ceapa, 200 g ciuperci, 3 oua, 200 g smantana si o mana branza; pt aluat: 200 g margarina, 450 g faina, 4 linguri apa, sare

Mod de preparare:

Se pregateste un aluat din ingredientele respective. Se intinde aluatul intr-o tava de tarta si se tine la frigider circa 30 minute. Intre timp se taie fasii gogosarii, ceapa, cupercile, care se calesc putin cu sare si piper. Separat se amesteca ouale, smantana si branza rasa. Peste aluatul din tava se pun legumele, iar peste ele se toarna amestecul de oua. Se coace la foc potrivit cam 30 minute.Se serveste calda.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Bruschette cu legume si tofu
Rulouri din piept de pui
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Chutney de prune
Spaghetti cu zucchini si rosii
Somloi Galuska
Prajitura cu mere caramel
Tagliatelle cu ciuperci
Placinta cu branza sarata
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Cozonaci cu nuca si mac
Varza rosie cu mar
Painea tigru