Tarta cu ciuperci

Tarta cu ciuperci

Ingrediente:

2 gogosari, 1 ceapa, 200 g ciuperci, 3 oua, 200 g smantana si o mana branza; pt aluat: 200 g margarina, 450 g faina, 4 linguri apa, sare

Mod de preparare:

Se pregateste un aluat din ingredientele respective. Se intinde aluatul intr-o tava de tarta si se tine la frigider circa 30 minute. Intre timp se taie fasii gogosarii, ceapa, cupercile, care se calesc putin cu sare si piper. Separat se amesteca ouale, smantana si branza rasa. Peste aluatul din tava se pun legumele, iar peste ele se toarna amestecul de oua. Se coace la foc potrivit cam 30 minute.Se serveste calda.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de omleta
Supa din trei feluri de peste
Supa de dovleac ( Butternut )
Rosii umplute cu ton
Varza rosie cu mar
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Friptura de mistret
Fursecuri simple
Tarta cu mere
Rata la cuptor
Prajitura Latte Macchiato
Pui umplut cu telina si morcovi
Aripioare prajite in crusta
Cocktail-Totally Green
Chec cu ficat