Varza de primavara

Varza de primavara

Ingrediente:

2 verze mijlocii, 1 kg carne de purcel taiata cuburi, 2 cepe, 6-8 rosii coapte, sare, piper, boia de ardei, marar verde

Mod de preparare:

Varza dulce se taie subtire, se freaca cu sare si se lasa 10-15 minute, se strecoara si se pune la calit cu ulei sau untura, impreuna cu ceapa. Cand varza s-a muiat si ceapa a capatat o culoare frumoasa, aurie, se adauga boiaua dulce de ardei si se amesteca bine circa 3-4 minute. Se pun rosiile curatate de pielita si tocate marunt, carnea care a fost prajita inainte, se potriveste la gust si se lasa sa dea cateva clocote, dupa care se pune la cuptor fara capac. Se lasa in cuptor aproximativ o jumatate de ora la foc potrivit, se adauga mararul, si dupa ce este gata, se stinge focul si se mai lasa in cuptor pana se raceste.

Adauga comentariu la reteta - Varza de primavara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri
Banana Daiquiri
Praz umplut cu ciuperci
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Varza rosie cu mar
Paine rapida fara drojdie
Prajitura cu mere caramel
Maultaschen cu sos de rosii
Drob de pui
Supa de rosii
Fursecuri fine cu nuci
Covrigi
Islere
Chiftelute de calamari
Rosii umplute cu ton