Chiftelute din peste

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Chiftelute din peste

Chiftelute din peste

Ingrediente:

1,5 kg peste, 100 gr. paine alba, 350 gr. ceapa, 50 gr. faina, 1 ou, 150 ml ulei, o legatura verdeata, sare, piper

Mod de preparare:

Pestele curatat si dezosat, impreuna cu painea inmuiata in apa si ceapa calita in ulei, se da prin masina de tocat, apoi se framanta cu sare, piper, oua si verdeata. Chiftelutele se dau prin masina si se prajesc. Se pot prepara din toate speciile de peste, de preferat insa pestele alb.Se consuma numai calde.

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute din peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bors de iarna cu afumatura
Chiftelute de calamari
Dovlecei crocanti la cuptor
Salata de telina,citrice si rodie
Sarmale fara carne
Fursecuri cu gem
Chicken Bryan
Prajitura cu tofu si ciocolata
Frigarui de pui
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Inghetata de nectarine si caise
Somon la cuptor cu sos alb
Beef Bourguignon - Julia Child
Salam de caracatita
Rulada cu cascaval