Chiftelute din peste

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Chiftelute din peste

Chiftelute din peste

Ingrediente:

1,5 kg peste, 100 gr. paine alba, 350 gr. ceapa, 50 gr. faina, 1 ou, 150 ml ulei, o legatura verdeata, sare, piper

Mod de preparare:

Pestele curatat si dezosat, impreuna cu painea inmuiata in apa si ceapa calita in ulei, se da prin masina de tocat, apoi se framanta cu sare, piper, oua si verdeata. Chiftelutele se dau prin masina si se prajesc. Se pot prepara din toate speciile de peste, de preferat insa pestele alb.Se consuma numai calde.

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute din peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Piept de pui afumat
Oua tari cu sos
Aripioare prajite in crusta
Tarta cu brinza si zmeura
Rulada de omleta
Piept de rata cu ciuperci
Ciuperci umplute cu legume
Cotlete de vinete
Somon salbatic cu crusta de brinza
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Batoane de cereale
Paste de spanac cu calamari si rosii
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Tort de portocale
Caracatita in ulei