Crap la cuptor

Crap la cuptor

Ingrediente:

Un crap de 1,5 kg, 3 linguri de ulei, un pahar de vin alb, 3 cepe, doi catei de usturoi, doua foi de dafin, 5 boabe de piper, o lingura de bulion de rosii, sare

Mod de preparare:

Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora. Se aseaza intr-o cratita lunga si se pune ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de rosii si sarea.
 Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor si se tine cam o ora si jumatate. Se unge din cand in cand cu sosul din cratita. Daca scade prea mult inainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa. Inainte de a se servi se scoate usturoiul.

Adauga comentariu la reteta - Crap la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de telina si morcovi rasi
Pachetele cu porumb si branza
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Pateuri cu ciuperci
Ardei copti pane
Dulceata de grapefruit
Piept de rata cu ciuperci
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Tarta cu rucola
Sesame Chicken
Chec aperitiv,stelute si braduti
Aperitiv in foi de napolitana
Chec de carne
Pateuri
Rulada de omleta