Crap la cuptor

Crap la cuptor

Ingrediente:

Un crap de 1,5 kg, 3 linguri de ulei, un pahar de vin alb, 3 cepe, doi catei de usturoi, doua foi de dafin, 5 boabe de piper, o lingura de bulion de rosii, sare

Mod de preparare:

Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora. Se aseaza intr-o cratita lunga si se pune ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de rosii si sarea.
 Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor si se tine cam o ora si jumatate. Se unge din cand in cand cu sosul din cratita. Daca scade prea mult inainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa. Inainte de a se servi se scoate usturoiul.

Adauga comentariu la reteta - Crap la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Varza rosie cu mar
Paste cu ciuperci si rosii
Tort din alune de copac
Dovlecei crocanti la cuptor
Rulada de vita cu sunca
Tarta de ciocolata
Portofele de cod cu fasole verde
Lasagne cu spanac si branza chevre
Inghetata prajita
Salata de sfecla rosie cu pui
Sesame Chicken
Salata de cartofi cu ton
Sparanghel verde cu bacon
Pasca cu ciocolata
Feta cu rosii uscate,in ulei