Macrou la gratar

Macrou la gratar

Ingrediente:

Macrou, usturoi, ulei, unt sau margarina, codiment - eventual pentru peste care se gaseste in comert, bulion sau ketchup (chiar si ceapa)

Mod de preparare:

Se curata pestele, se spala si se zvanta cu un servet curat. Se unge atat pe interior, cat si pe exterior cu ulei, unt sau margarina si se umple cu 3-4 catei de usturoi pisati, codiment, o foaie de dafin pentru fiecare peste in parte, bulion sau ketchup (chiar si ceapa taiata marunt). Se impacheteaza apoi prin rulare intr-o folie de aluminiu si se coace pe gratar (sau pe gril pentru aragaz). Se intoarce cu atentie cu spumiera, sa nu se rupa folia.Se serveste cu mamaliguta.

Adauga comentariu la reteta - Macrou la gratar


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de portocale
Branza cu verdeturi
Gugelhupf cu marmelada
Aripioare prajite in crusta
Fursecuri cu gem
Tarta cu brinza si zmeura
Salata
Friptura de porc cu sorici
Roastbeef a la Jamie
Bulete din ciupercute
Pogacele cu jumeri
Pateuri rapide
Paste de spanac cu calamari si rosii
Oua tari cu sos
Tocanita de naut la cuptor