Macrou la gratar

Macrou la gratar

Ingrediente:

Macrou, usturoi, ulei, unt sau margarina, codiment - eventual pentru peste care se gaseste in comert, bulion sau ketchup (chiar si ceapa)

Mod de preparare:

Se curata pestele, se spala si se zvanta cu un servet curat. Se unge atat pe interior, cat si pe exterior cu ulei, unt sau margarina si se umple cu 3-4 catei de usturoi pisati, codiment, o foaie de dafin pentru fiecare peste in parte, bulion sau ketchup (chiar si ceapa taiata marunt). Se impacheteaza apoi prin rulare intr-o folie de aluminiu si se coace pe gratar (sau pe gril pentru aragaz). Se intoarce cu atentie cu spumiera, sa nu se rupa folia.Se serveste cu mamaliguta.

Adauga comentariu la reteta - Macrou la gratar


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Placinta cu branza sarata
Tiramisu de capsuni si cocos
Oua umplute
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Bulion de rosii
Quinoa cu legume
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Crutoane aromate
Supa gulas
Kisir -  salata de griu
Biscuiti cu Nutella
Inghetata de cocos
Butternut umplut
Tarta sarata din frunze de conopida
Fettuccine cu ton si rosii