Marinata de macrou

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Marinata de macrou

Marinata de macrou

Ingrediente:

3 kg macrou,1 kg ceapa, otet, apa, sare, mirodenii - foi dafin, piper boabe, boabe mustar, ienibahar, coriandru

Mod de preparare:

Pestele congelat, se curata, se spala si se taie bucati mici, se sareaza. Ceapa se taie pestisori. Separat se amesteca otetul, apa (cat otet, atata apa) si mirodeniile si sarea, dupa gust. Se asaza in borcan de 3 kg, un rand de ceapa si un rand de peste taiat bucati, pana se umple borcanul. Se toarna zeama de otet cu mirodeniile peste peste si ceapa si se lasa la macerat cam o saptamana.

Adauga comentariu la reteta - Marinata de macrou


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort cu cafea si gem de zmeura
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Cupola ninsa cu ciocolata
Banana Daiquiri
Cartofi cu conopida si branza
Tiramisu
Chocolate Gugelhupf
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Tort de nuci
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Chec de carne
Pateuri rapide
Vanilla Club
Sparanghel verde cu bacon
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate