Marinata de macrou

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Marinata de macrou

Marinata de macrou

Ingrediente:

3 kg macrou,1 kg ceapa, otet, apa, sare, mirodenii - foi dafin, piper boabe, boabe mustar, ienibahar, coriandru

Mod de preparare:

Pestele congelat, se curata, se spala si se taie bucati mici, se sareaza. Ceapa se taie pestisori. Separat se amesteca otetul, apa (cat otet, atata apa) si mirodeniile si sarea, dupa gust. Se asaza in borcan de 3 kg, un rand de ceapa si un rand de peste taiat bucati, pana se umple borcanul. Se toarna zeama de otet cu mirodeniile peste peste si ceapa si se lasa la macerat cam o saptamana.

Adauga comentariu la reteta - Marinata de macrou


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crema Toffee
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Maultaschen cu sos de rosii
Pasca cu ciocolata
Rulada de pui
Prajitura cu zmeura si pomelo
Prajitura cu gutui si branza
Crostoni cu miel
Supa de gulii
Supa Imperiala
Drob de pui
Sirop de citrice
Chiftelute cu porumb
Paine rasucita cu crema de branza
Schichttorte  Baumkuchen