Pastrav in smantana

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Pastrav in smantana

Pastrav in smantana

Ingrediente:

1 kg. de peste, 1 kg. smantana, o ceapa mare, sare, malai, optional marar si patrunjel

Mod de preparare:

Se pune smantana intr-o cratita si, cand incepe sa fiarba, se potriveste de sare (dupa gust) si se adauga ceapa tocata marunt. Se adauga malai (in ploaie) pana se ingroasa, amestecandu-se mereu. Se pune si pestele curatat, se acopera cratita si se tragi de pe foc. Se lasa timp de 15 minute. Pregatita in acest fel, mancarea este buna calda. Se poate pune deasupra marar si patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Pastrav in smantana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorbita de pui si fasolica verde
Rulada cu cascaval
Sparanghel verde cu bacon
Musaca
Pogacele cu jumari
Saltimbocca alla romana
Somon salbatic cu crusta de brinza
Tarta de ciocolata
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Supa-crema de broccoli
Cozonac
Pateuri cu ciuperci
Crap la cuptor (pe gratar)
Oua tari cu sos
Compot de rubarba