Pastrav in smantana

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Pastrav in smantana

Pastrav in smantana

Ingrediente:

1 kg. de peste, 1 kg. smantana, o ceapa mare, sare, malai, optional marar si patrunjel

Mod de preparare:

Se pune smantana intr-o cratita si, cand incepe sa fiarba, se potriveste de sare (dupa gust) si se adauga ceapa tocata marunt. Se adauga malai (in ploaie) pana se ingroasa, amestecandu-se mereu. Se pune si pestele curatat, se acopera cratita si se tragi de pe foc. Se lasa timp de 15 minute. Pregatita in acest fel, mancarea este buna calda. Se poate pune deasupra marar si patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Pastrav in smantana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de ciuperci
Pesto di rucola
Cornuri cu unt
Mincarica de pipote
Cirnati cu fenel
Varza rosie cu mar
Fursecuri simple
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Crema Toffee
Tocanita de naut la cuptor
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Taameia
Vinete umplute
Salata de mango
Banana Daiquiri