Pastrav in smantana

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Pastrav in smantana

Pastrav in smantana

Ingrediente:

1 kg. de peste, 1 kg. smantana, o ceapa mare, sare, malai, optional marar si patrunjel

Mod de preparare:

Se pune smantana intr-o cratita si, cand incepe sa fiarba, se potriveste de sare (dupa gust) si se adauga ceapa tocata marunt. Se adauga malai (in ploaie) pana se ingroasa, amestecandu-se mereu. Se pune si pestele curatat, se acopera cratita si se tragi de pe foc. Se lasa timp de 15 minute. Pregatita in acest fel, mancarea este buna calda. Se poate pune deasupra marar si patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Pastrav in smantana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri umplute cu sunca
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Pogacele cu jumari
Muffins cu dovleac(Butternut)
Ciorba de miel
Rulada de vita cu sunca
Dulceata de grapefruit
Portofele de cod cu fasole verde
Tort cu cafea si gem de zmeura
Parmigiana di melanzane
Friptura de mistret
Cartofi in crusta de mustar
Drob de miel
Ciuperci umplute cu legume
Paine rasucita cu crema de branza