Pastrav in smantana

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Pastrav in smantana

Pastrav in smantana

Ingrediente:

1 kg. de peste, 1 kg. smantana, o ceapa mare, sare, malai, optional marar si patrunjel

Mod de preparare:

Se pune smantana intr-o cratita si, cand incepe sa fiarba, se potriveste de sare (dupa gust) si se adauga ceapa tocata marunt. Se adauga malai (in ploaie) pana se ingroasa, amestecandu-se mereu. Se pune si pestele curatat, se acopera cratita si se tragi de pe foc. Se lasa timp de 15 minute. Pregatita in acest fel, mancarea este buna calda. Se poate pune deasupra marar si patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Pastrav in smantana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu mere si brinza
Chiftelute de urda in sos de rosii
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Cupola ninsa cu ciocolata
Supa de chimen
Salata de fasole cu ton
Spaghetti cu zucchini si rosii
Prajitura Lia
Biscuiti cu Nutella
Ciorba de miel
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Capunti alla puttanesca
Barcute de vinete
Palet de dames
Ciuperci umplute cu crema de broccoli