Saramura de peste

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Saramura de peste

Saramura de peste

Ingrediente:

1 crap de 1 kg, 1 lingurita de ulei, condimente, ardei iute, verdeata, sare

Mod de preparare:

Se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele in doua, in lungime, se scot inotatoarele, sira spinarii si oasele mari. Se unge cu ulei si se frige la gratar, intai pe o parte, apoi pe cealalta. Intre timp se fierbe apa cu sare si cu condimente, ardei si patrunjel verde, toate tocate fin. Se aseaza pestele in castron si se toarna saramura deasupra.Se serveste rece, cu mamaliga.

Adauga comentariu la reteta - Saramura de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crema de zahar ars
Gratin de broccoli si conopida
Gratin de paste si peste, cu bezea
Pate Brisee
Tarta cu rucola
Tort Krantz
Pogacsa
Ciuperci umplute cu legume
Castraveti cu maioneza de avocado
Fettuccine cu ton si rosii
Rulada de pui intreg
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Chutney de prune
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Supa crema de rosii si morcovi