Saramura de peste

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Saramura de peste

Saramura de peste

Ingrediente:

1 crap de 1 kg, 1 lingurita de ulei, condimente, ardei iute, verdeata, sare

Mod de preparare:

Se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele in doua, in lungime, se scot inotatoarele, sira spinarii si oasele mari. Se unge cu ulei si se frige la gratar, intai pe o parte, apoi pe cealalta. Intre timp se fierbe apa cu sare si cu condimente, ardei si patrunjel verde, toate tocate fin. Se aseaza pestele in castron si se toarna saramura deasupra.Se serveste rece, cu mamaliga.

Adauga comentariu la reteta - Saramura de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tortelete cu crema Toffee
Tamagoyaki
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Paine pictata
Tartiflette
Pate Brisee
Musaca
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Oua umplute
Taameia
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Paine cu iaurt
Chocolate cheesecake
Somon afumat pe scandura de cedru
Salata de vara cu mozzarella