Saramura de peste

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Saramura de peste

Saramura de peste

Ingrediente:

1 crap de 1 kg, 1 lingurita de ulei, condimente, ardei iute, verdeata, sare

Mod de preparare:

Se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele in doua, in lungime, se scot inotatoarele, sira spinarii si oasele mari. Se unge cu ulei si se frige la gratar, intai pe o parte, apoi pe cealalta. Intre timp se fierbe apa cu sare si cu condimente, ardei si patrunjel verde, toate tocate fin. Se aseaza pestele in castron si se toarna saramura deasupra.Se serveste rece, cu mamaliga.

Adauga comentariu la reteta - Saramura de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateu din ficat de porc
Pateuri rapide
Chiftelute din orez
Prosciutto di Parma e melone
Omleta cu orez la cuptor
Turta dulce din piscoturi
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Paine rasucita cu crema de branza
Somon afumat pe scandura de cedru
Pachetele cu porumb si branza
Prajitura Latte Macchiato
Vegeta de casa
Um Ali - budinca egipteana din paine
Prajitura cu tofu si ciocolata
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean