Saramura de peste

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Saramura de peste

Saramura de peste

Ingrediente:

1 crap de 1 kg, 1 lingurita de ulei, condimente, ardei iute, verdeata, sare

Mod de preparare:

Se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele in doua, in lungime, se scot inotatoarele, sira spinarii si oasele mari. Se unge cu ulei si se frige la gratar, intai pe o parte, apoi pe cealalta. Intre timp se fierbe apa cu sare si cu condimente, ardei si patrunjel verde, toate tocate fin. Se aseaza pestele in castron si se toarna saramura deasupra.Se serveste rece, cu mamaliga.

Adauga comentariu la reteta - Saramura de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri simple
Legume umplute
Bulete cu cascaval la cuptor
Medalion de vinete
Melcisori de pizza
Prajitura cu gutui si branza
Tarta cu brinza si zmeura
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Cartofi in crusta de mustar
Salata de Boeuf
Tort de ciocolata
Compot de rubarba
Chutney de prune si ardei
Rulada de omleta