Saramura de peste

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Saramura de peste

Saramura de peste

Ingrediente:

1 crap de 1 kg, 1 lingurita de ulei, condimente, ardei iute, verdeata, sare

Mod de preparare:

Se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele in doua, in lungime, se scot inotatoarele, sira spinarii si oasele mari. Se unge cu ulei si se frige la gratar, intai pe o parte, apoi pe cealalta. Intre timp se fierbe apa cu sare si cu condimente, ardei si patrunjel verde, toate tocate fin. Se aseaza pestele in castron si se toarna saramura deasupra.Se serveste rece, cu mamaliga.

Adauga comentariu la reteta - Saramura de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata
Tort de nuci
Salata de vara cu mozzarella
Chec negru
Tiramisu de capsuni si cocos
Chec cu ficat
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Friptura aromata de porc
Rulada cu cascaval
Pateu din ficat de porc
Parmigiana di melanzane
Tarta cu vinete
Chocolate cheesecake
Carne de miel in stil mongolez
Ciorba de praz cu zeama de varza