Peste afumat cu maioneza

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Peste afumat cu maioneza

Peste afumat cu maioneza

Ingrediente:

1 kg de cartofi, 3 cepe potrivite ca marime, 2 pesti afumati (preferabil macrou) maioneza

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja. Dupa fierbere se curata si se taie ca pt. salata de boeuf.Ceapa la fel se taie foarte fin. Pestele afumat se curata de pielita si oase si se taie cu cutitul cat mai marunt. Cartofi, ceapa si pestele se amesteca impreuna cu maioneza. Se poate orna cu masline.

Adauga comentariu la reteta - Peste afumat cu maioneza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aripioare crocantoase (stil KFC)
Chiftelute din orez
Painea tigru
Pogacele cu jumari
Pate Brisee
Pasta de leustean
Tort din alune de copac
Pateuri umplute cu sunca
Ciorba din pipote de curcan
Prajitura cu zmeura si pomelo
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Lasagne cu spanac si branza chevre
Roastbeef a la Jamie
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Tort cu mere si nuci